Sijaintimme
    Siilin Caravan kartalla
 
NettiCaravaanisssa
    Netticaravan
 
Voiteluaineet
 
 
Huollot ja Korjaukset

Siilin Caravanilta saatte ammattitaitoisen huoltopalvelun kaikenmerkkisille matkailu- autoille ja vaunuille. Olipa kyse ajoneuvon puhdistuksesta, huollosta taikka korjauksesta niin huoltomme hoitaa. Toteutamme myös vakuutusyhtiöiden kanssa yhteistyössä vaurio ja kolarikorjauksia. Huollostamme löytyy erikoistyökalut matkailuajoneuvojen huoltoihin,ilmastoinninhuoltolaitteet,rengaskoneet,vikakoodinlukijat,BonAir otsonointilaitteet sekä myös pesu ja höyryimurit.

Nestekaasulaitteiden asennus/ kaasuhuolto ja lämmitin asioissa voitte kääntyä myös puoleemme olemme Tukesin hyväksymä kaasuhuoltoliike jo vuodesta 1989 C-luokan luvilla.Lämmittimien esim. Alde,Primus,trumatic ja jääkaappien huollosta sekä muusta matkailuajoneuvojenrakenteiden korjauksesta meillä on yli 25V. vankka kokemus.

Varaosa/ Tarvike asennukset ja huollot toteutamme toiveittenne mukaan niin uusiin kuin käytettyihinkin ajoneuvoihin. Verkkokaupastamme löydät runsaasti edullisia tarvikkeita matkailuautoon, matkailuvaunuun, vapaa-aikaan tai matkailuun. Yleisimpiä merkkejä myymistämme ja asentamistamme tuotteista: Primus,Alde,Trumatic,Smew,Dometic/electrolux, Thetford,Waeco,Thule/Omnistor,Fiamma,Nellen Zelte,Isabella,Ventura,Svenska telt,Wigo,Emuk,Milenco.


Siirry tästä verkkokauppaan
 
Uusimmat lisäyksetSiilin Caravan Tel: 050 3111 900 Gsm: 0400 671 776 / Avoinna ark. 10-16 (11-13) su. sopimuksen mukaan